Ora de Sibiu
Știri in direct

FOTO – Afaceristul Mircea Bulboacă a primit titlul onorific de Ambasador al Sibiului

0 118

Omul de afaceri Mircea Bulboacă a primit joi seară titlul de Ambasador al Sibiului. Distincția a fost înmânată omului de afaceri de către primarul Sibiului, Astrid Fodor, într-o gală organizată în incinta Primăriei Municipiului Sibiu.

”Mi-am adus o listă cu lucrările realizate de dumneavoastră, dar n-am să-i dau citire pentru că este foarte lungă. (…) Când noi, cei din administrația locală, vorbim de dezvoltare, vorbim de proiecte, vorbim de evenimente, arareori vorbim de persoanele care stau în spatele acestor lucruri. A sta în spate nu sună foarte bine, dar aceste personalități sunt de fapt motorul, locomotiva și fără ei, această dezvoltare nu ar avea loc. Dumneavoastră, domnule Bulboacă sunteți cu siguranță o astfel de personalitate și eu apreciez foarte mult inițiativa AIOS de a acorda acest titlu unui reprezentant al mediului economic”, a declarat primarul Sibiului.
Mircea Bulboacă a vorbit despre principiul său de viață de la care n-a abdicat niciodată. ”Eu am pus în centrul activității modelarea de caractere. Principalul lucru pe care trebuie să te bazezi în viață este caracterul și apoi vine pregătirea profesională. Aceste două elemente le-am pus la baza activității mele de-a lungul anilor și bănuiesc că într-o oarecare măsură am reușit. Dovada ar fi realizările companiei și cei care sunt astăzi bunii mei colaboratori. Este o seară importantă pentru mine, este o onoare cu totul neașteptată, este o surpriză, sunt chiar foarte emoționat, nu mă așteptam la o asemenea distincție și apreciere a comunității sibiene. Consider că nu aș merita această înaltă apreciere de Ambasador al Sibiului, dar activitatea companiilor din Grupul Con-A cred că o merită și cred că sunt niște ambasadori ai orașului nostru”, a spus Bulboacă.

Primește titlurile instant

Loading...
Comentarii
Incarca...
Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...