VIDEO – Primăria va construi parcări subterane. Posibile locații, Piața Gării sau sub Casa de Cultură a Sindicatelor

349

Primarul Sibiului, Astrid Fodor, a declarat zilele trecute că municipalitatea sibiană ia în calcul la modul cel mai serios, amenajarea de parcări subterane în zona centrală a orașului.

Astrid Fodor spune că s-au indentificat trei zone unde ar putea să fie construite parcări subterane în zona centrului Sibiului. ‘’Ne vom îndrepta spre construirea a una sau două parcări subterane. (..) Vor fi contracost. În planul de mobilitate sunt sugerate câteva locații, cum ar fi Piața Gării, zona Casei de Cultură a Sindicatelor, pentru că terenul de acolo este al primăriei Sibiu, iar o altă zonă recomandată este sub Piața Cibin, dar acolo trebuie făcute o serie întreagă de studii’’, a spus Fodor.
Aceasta nu a avansat însă și un termen când o astfel de parcare ar fi construită. ‘’Nu pot să avansez un termen în care am avea funcțională o astfel de parcare. Deocamdată nu am stabilit unde se va face prima parcare subterană. Trebuie să vedem unde ar fi binevenită o astfel de parcare. Totul se va ști după ce se va aproba strategia de mobilitate a Sibiului’’, a spus Fodor.
Urmăriți mai jos declarațiile vizavi de acest subiect.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.