Magic Sibiu, înfrânt de muntenii din Pitești. Scorul a fost de 89-69

0 140

Magic Sibiu nu a reușit să se impună în partida jucată în deplasare cu BCM U SCM 2 Pitești. Meciul a contat pentru etapa a XII-a a Ligii 1 de Baschet Masculin și s-a încheiat cu victoria gazdelor, care s-au impus în fața propriilor suporteri cu scorul de 89-69. În ciuda înfrângerii, baschetbaliștii sibieni sunt mulțumiți de jocul de la Pitești, trei dintre ei reușind să încheie partida cu cel puțin 10 puncte marcate.

Magic Sibiu a început în forță partida de la Pitești, baschetbaliștii antrenați de Bogdan Spînu conducând cu 11-2 după primele minute de joc ale actului inaugural. Din păcate, gazdele au venit tare din spate și au preluat conducerea, terminând în avantaj primul sfert: 29-20.
Piteștenii și-au adjudecat și următoarele două secvențe de joc, dar au slăbit ritmul în actul decisiv, câștigat de jucătorii lui Magic Sibiu. Sibienii au fost mai montați pe final de meci, terminând partida cu un parțial de 12-0. Deși finalul le-a aparținut, baschetbaliștii sibieni au înregistrat o înfrângere la Pitești.
La finalul partidei, antrenorul lui Magic Sibiu, Bogdan Spînu s-a declarat mulțumit de modul în care a arătat echipa sa în duelul cu formația din Pitești, lăudând evoluția juniorilor.
„Pentru prima dată în campionatul ăsta am început foarte, foarte bine. Am intrat montați și am condus mai mult de trei părți din primul sfert, am avut o atitudine foarte bună. Am avut și procentaje mai bune decât echipa adversă la aruncările de 3 și de 2 puncte, dar am fost din nou depășiți la recuperările defensive. Nu am făcut blocajele defensive și lucrul ăsta ne-a costat. În partea a doua am picat fizic și nu am mai avut disciplină în atac. Adversarul s-a desprins hotărâtor și nu am mai avut posibilitatea să-l ajungem din urmă, dar pe parcursul meciului per ansamblu au fost câteva faze frumoase, am jucat în atac mai colectiv și pe fiecare combinație am reușit să dăm 2-3 pase, să găsim culoarul de pătrundere și omul liber pentru finalizare. Mă bucură evoluția juniorilor noștri, a lui Lukas Grecu, a lui Eduard Bălcescu și a lui Dragoș Preda”, a declarat Bogdan Spînu, antrenorul lui Magic Sibiu.
Principalul realizator al lui Magic Sibiu în partida cu BCM U SCM 2 Pitești a fost Andrei Dinu, care a totalizat 16 puncte, 4 recuperări, 2 assist-uri și o intercepție. Un meci bun a făcut și Traian Petru, care a încheiat cu medii statistice de 12 puncte, 6 recuperări și o intercepție. Flavius Cotrigășanu a totalizat și el 10 puncte, 2 recuperări, 4 pase decisive și o intercepție. Pentru Magic Sibiu au mai marcat Dragoș Preda 9 puncte, Lukas Grecu 7, Gerald Georgescu 6, Eduard Bălcescu 5 și Alexandru Hulpuș 4.
Etapa următoare Magic Sibiu joacă în deplasare cu SCMU 2 Craiova. Meciul va avea loc duminică, 29 ianuarie, în Sala „Ion Constantinescu”.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.