Besoiu a fost amorezat nebunește de o sibiancă în adolescență.”M-am îndrăgostit rău de o colegă. Eram în­nebunit după ea ”

252

Ion Besoiu a dezvaluit intr-un interviu ca regreta prima sa iubire, care a fost neimpartasita. ”Aveam 17 ani, eram la Sibiu şi m-am îndrăgostit rău de o colegă. Eram în­nebunit că nu-mi răs­pun­de.”

Marele actor Ion Besoiu a murit saptamana trecuta, la 85 de ani, lasand in urma o cariera artistica exceptionala. Daca in viata profesionala nu a fost loc de regrete, in cea sentimentala, pigmentata cu patru casnicii, s-a strecurat o parere de rau. Intrebat intr-un interviu din Formula AS ce ar mai vrea sa retraiasca din bogata sa viata, Besoiu a marturisit: „Cred că prima iu­bi­re. Aveam 17 ani, eram la Sibiu şi m-am îndrăgostit rău de o colegă. Eram în­nebunit că nu-mi răs­pun­de. Mă plimbam prin cimitire, cu Radu Stanca, şi citeam poezii. Într-o zi, am plâns în poalele ma­mei mele. Şi ea a zis: „Pu­iule, dacă ţi-e hă­ră­zită ţie, Dumnezeu o să ţi-o trimită”. Nu mi-a trimis-o”.Marele actor a vorbit apoi si despre relatiile sale sentimentale. „Eu am iubit deseori, nu mă sfiesc s-o spun. De aceea am avut patru căs­ni­cii şi nu mă pot plânge de niciuna. N-am regrete, n-am păreri de rău. Am trăit viaţa cum mi-a a­ran­jat-o Dum­ne­zeu, încer­când cât pot să fiu bun şi drept. Dar nu întotdeauna mi-a ieşit, uneori am şi greşit. Însă tot ce am gre­şit am plătit, că toate se plătesc în viata”, a dezvaluit Besoiu

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.