Test inedit pentru fotbaliștii de la FC Hermannstadt. Au învățat cum să își mențină un stil de viață sănătos

173

Experții în reeducare alimentară au consultat miercuri jucătorii echipei FC Hermannstadt pentru a îi ajuta pe aceștia să își atingă potențialul fizic maxim. Nutriționistele i-au învățat pe băieți cum să renunțe la obiceiurile alimentare dăunătoare și cum să mențină un stil de viață sănătos.

Fiecare jucător a fost atent măsurat, cântărit, evaluat și întrebat despre obiceiurile sale alimentare. În funcție de toate aceste date băieții au primit recomandări precise care să îi ajute să își atingă potențialul maxim. “Suntem foarte mulțumiți de atitudinea pozitivă a băieților vis-a-vis de o alimentație sănătoasă. În urma evaluărilor de astăzi le vom pregăti jucătorilor diete personalizate și suplimente alimentare marca Natur House special concepute pentru sportivi care să îi ajute să obțină rezultate chiar mai bune pe viitor. Sunt sigură că parteneriatul dintre Natur House si FC Hermannstadt va aduce și o creștere a performanțelor fizice ale jucătorilor. ” declară Camelia Sâncelean, nutriționistă Natur House.
Odată încheiată evaluarea fizică, jucătorii FC Hermannstadt au învățat cum să renunțe la obiceiurile alimentare dăunătoare, cum să mențină un stil de viață sănătos și au primit și invitația la ședințe de consiliere gratuită pe toată durata sezonului ce urmează.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.