ceata

Administrația Națională de Meteorologie a emis, vineri, noi atenționări nowcasting Cod galben de ceață și chiciură valabil până în jurul orei 12.00. Acesta se manifestă și în câteva localități din județul Sibiu.

Potrivit meteorologilor, se va semnala ceață, care va determina scăderea vizibilității local sub 200 de metri și, izolat, sub 50 de metri, județul Brașov (localitățile Făgăraș, Beclean, Mândra, Ucea, Viștea, Voila), în județul Harghita (Miercurea Ciuc, Cârța, Ciceu, Ciucsângeorgiu, Dănești, Frumoasa, Lăzarea, Leliceni, Mădăraș, Mihăileni, Păuleni-Ciuc, Racu, Sâncrăieni, Sânsimion, Sântimbru, Siculeni, Suseni, Tomești, Voșlăbeni) și în județul Sibiu (Avrig, Tălmaciu, Arpașu de Jos, Boița, Porumbacu de Jos și Șelimbăr).
De asemenea, în cele trei județe vor fi fenomene asociate sub forma depunerilor înghețate.
Conform ANM, vor mai fi depuneri de chiciură și ceață ce determină scăderea vizibilității local sub 200 de metri, izolat sub 50 metri, în zonele de câmpie ale județelor Mehedinți, Gorj, Satu Mare și pe raza județelor Olt și Dolj. Atenționările de fenomene meteo imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum șase ore, precizează ANM, citat de agerpres.ro.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns