Prinși că mergeau cu mașini neîmmatriculate la Tălmaciu și Copșa Mică

129

În data de 26 ianuarie, poliţiştii rutieri au identificat doi conducători auto aflaţi la volanul unor autoturisme neînmatriculate pe DN7 și DN14.

În jurul orei 10,30, pe DN7, în afara localităţii Tălmaciu, un şofer în vârstă de 21 de ani, domiciliat în oraşul Tălmaciu, conducea un autoturism a cărui autorizaţie provizorie de circulaţie expirase in data de 17 ianuarie.
În jurul orei 11,20, pe DN 14, pe raza oraşului Copşa Mică, un şofer în vârstă de 55 de ani, domiciliat în localitatea Axente Sever, se afla la volanul unui autoturism care avea aplicate plăcuţe cu numere provizorii expirate din data de 28.07.2016. De asemenea, s-a constatat că plăcuţele în cauză fuseseră atribuite unui alt autoturism.
Astfel, celor doi conducători auto le-au fost întocmite dosare penale, fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, în cazul primului, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea unui autovehicul cu numere false, în cazul celui de-al doilea şofer. foto: arhivă

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.