Un bărbat acrobat în vârstă de aproximativ 50 de ani a căzut duminică de la o înălțime de peste opt metri în timpul unui spectacol de la Circul Globus din Capitală.

Un acrobat a căzut, duminică, de la o înălţime de circa opt metri, în timpul unui spectacol la Circul Globus din Capitală, bărbatul fiind transportat, în stare de inconştienţă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, anunță news.ro. „Un bărbat de aproximativ 50 de ani a fost preluat de la Circul Globus de un echipaj SMURD. Pacientul are un traumatism cranio-cerebral, cu pierderea conştienţei, şi o contuzie la gleznă, în urma căderii de la o înălţime de aproximativ opt metri”, a declarat, pentru News.ro, coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa.
Incidentul s-a petrecut chiar în timpul spectacolului, acrobatul, cetăţean român, fiind un colaborator al circului, potrivit Comisiei de Cultură a Primăriei Capitalei. Primele informaţii arată că, în timpul acrobaţiei, bărbatului i-ar fi alunecat mâna şi s-a prăbuşit în gol. La venirea medicilor, acrobatul ar fi fost conştient, starea lui alterându-se ulterior.
Spectacolul de circ a fost întrerupt în urma accidentului, iar spectatorii au fost evacuaţi, potrivit Realitatea TV. La faţa locului au intervenit două ambulanţe SMURD, dintre care una cu medic, au precizat reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov. În cauză se va deschide dosar pentru accident de muncă, de către Sectia 6 Poliţie, a anunţat Poliţia Capitalei. foto: arhivă

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.