Un tânăr, care a cântat la corul bisericii din Sibiu, aspiră la mai mult și vrea să fie un reprezentant al României la Eurovision. Sergiu a mers până în Estonia să înregistreze o piesă şi un videoclip. În două zile de la lansare a reuşit să strângă aproape 30 de mii de vizualizări pe Internet.

De 30 de mii de ori a fost asculată melodia cu care Sergiu speră să câştige Eurovisionul, dacă va fi ales ca reprezentat al ţării noastre. Tânărul din Sibiu iubeşte muzica de când era copil. Vreo 7 ani, a cântat şi într-un cor bisericesc, unde a fost primit, chiar dacă are câteva tatuaje.
Sergiu are desenate un crin, o pasăre Colibri şi câţiva spini, lângă chitară. Sunt lucruri care îl definesc, venite din fiecare experienţă. Când avea 9 ani, Sergiu şi fraţii lui şi-au pierdut tatăl. N-a făcut niciodată studii muzicale, dar când a plecat dintre zidurile bisericii, s-a dus să cânte mai departe. Într-o librărie.
Sergiu cântă acum în pub-uri şi pe la diverse evenimente. Iar vocea lui a atras atenţia şi unui compozitor din Estonia. Împreună, au scris piesa „We were young”, difuzată în Estonia şi Olanda, mai puţin în România. Cu această melodie, Sergiu ar vrea să participe şi la Eurovision.
„În momentul în care iau chitara şi încep să cânt, pur şi simplu se opreşte totul în loc. Timpul şi spaţiul se opresc. Şi mă simt foarte, foarte bine.”, mărturisește Sergiu.


Peste 80 de artişti s-au înscris să reprezinte România la Eurovision. Începând de azi, timp de 3 zile, ei sunt audiaţi de un juriu. Acesta va decide semifinaliştii Selecţiei Naţionale. Însă doar publicul va alege, prin televot, care dintre ei va merge la Kiev, atunci când se va ţine renumitul concurs.
Vedete autohtone, precum Lora, Florin Chilian, Mihai Trăistariu, Tavi Colen dar şi compozitori străini – suedezi, britanici și americani – speră să reprezinte România la concursul din luna mai, scrie Observator.tv.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.