Noi controale și amenzi în cluburile și pub-urile din municipiul Sibiu

180

Weekendul trecut, inspectorii ISU Sibiu au continuat desfășurarea controalelor inopinate în cluburile și puburile din oraș. Controalele au avut loc pe timpul nopții, în colaborare cu reprezentanţi ai IPJ Sibiu şi ai Jandarmeriei Sibiu și au vizat verificarea respectării reglementarilor pe linia apărării împotriva incendiilor.

Astfel, în cursul nopților de vineri și sâmbătă, s-au executat 11 controale la operatori economici din categoria cluburi şi discoteci, fiind aplicate 11 sancțiuni contravenționale, dintre care 6 avertismente și 5 amenzi, în cuantum de 11.000 lei, toate pentru nerespectarea reglementarilor pe linia apărării împotriva incendiilor.
Principalele nereguli constatate în teren de către inspectorii de prevenire au fost: lipsa autorizaţiei de securitate la incendiu, căi de evacuare blocate sau reduse ca gabarit și instalații defecte sau cu improvizații.
Concomitent cu activităţile de control asupra respectării normelor de apărare împotriva incendiilor, pompierii din cadrul subunităţilor operative de intervenţie au efectuat 9 acţiuni de recunoaştere în zonele de dispunere a obiectivelor, pentru a stabili modul de intervenție în cazul izbucnirii unui eventual incendiu. Foto: arhivă

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.