ALERTĂ VIDEO – Guvernul a adoptat proiectul legii grațierii și pe cel pentru modificarea codului penal

1 110

Ministrul Justiției a anunțat că Guvernul României a adoptat proiectul de lege privind graţierea unor pedepse.

Guvernul a adoptat, marţi seară, proiectul de lege privind graţierea unor pedepse, a anunţat, la finalul şedinţei Cabinetului, ministrul Justiţiei, Florin Iordache. În acelaşi timp, Guvernul a adoptat prin Ordonanţă de Urgenţă, modificarea codurilor penale.”Cel de-al treilea act normativ pe care l-am adoptat astăzi este vorba de Ordonanța de urgență pentru modificarea și completarea Legii 296 Cod Penal și a Legii 135 Cod de procedură penală. Practic, prin această ordonanță de urgență, am făcut și am pus în concordanță deciziile Curții Constituționale care (…) trebuiau să fie implementate fie de către Guvern, fie de către Parlament”, a declarat Iordache.
„Am modificat o iniţiativă a vechiului Guvern pe care am pus-o în concordanţă cu conducerea ANP, astfel încât să fie uşor aplicată. Este vorba de recursul în compensare la fiecare zece zile, pentru cei care sunt în penitenciar, cu câte o zi. La 30 de zile câştigă câte 3 zile. Am venit în completarea acestor măsuri cu alocarea unor resurse suplimentare pentru creşterea cu 50% a normei de hrană şi asigurarea implementării proiectelor de investiţii în acest an a două penitenciare cu câte 1.000 de locuri la Caracal (Olt) şi Berceni (Prahova)”, a mai spus Florin Iordache.

ULTIMA ORĂ! A fost aprobată GRAȚIEREA! DETALII: https://goo.gl/pCtHwFvia Privesc.Eu

Publicată de Vocea.biz pe Marţi, 31 ianuarie 2017

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. amaia scrie

    ..aceasta decizie ar trebui sa fie scanteia care declanseaza revolutia in care talharii din psd sa fie destituiti de peste tot, acest cander national numit PSD. Sa iesim in starada exact ca in ’89!!!!!!!, trebuie sa le aratam ca nu suntem sclavii lor pe care ii manipuleaza cum vor …….gata ajunge !!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.