fbpx

Răspunsul ambasadei SUA la scrisoarea trimisă de Cioabă către Trump

257

Ambasadorul SUA, Hans Klemm, a declarat, marţi, la Galaţi, că nu ştie despre scrisoarea pe care Dorin Cioabă intenţionează să o trimită preşedintelui Donald Trump privind construirea de către romi a zidului dintre Statele Unite şi Mexic.

Hans Klemm a afirmat, într-o conferinţă de presă, la Galaţi, întrebat dacă este o oportunitate ca preşedintele american să răspundă solicitării autointitulatului rege internaţional al romilor, Dorin Cioabă, că Donald Trump probabil ar prefera ca americanii să construiască zidul dintre SUA şi Mexic, informează News.ro.
”Este o noutate pentru mine, nu cunoşteam acest lucru. Nu pot să comentez, însă pot spune că din declaraţiile anterioare ale preşedintelui Trump probabil că ar prefera ca americanii să construiască acest zid”, a spus Hans Klemm.
Ambasadorul SUA, Hans Klemm, a fost prezent, marţi, la Galaţi, unde a avut întâlniri cu oameni de afaceri gălăţeni şi reprezentanţi ai autorităţilor locale, diplomatul vizitând şi Biblioteca ”V.A. Urechia”, unde există de câţiva ani un stand de carte dedicat literaturii şi culturii americane.
Autointitulatul rege internaţional al romilor, Dorin Cioabă, a declarat, marţi, la Sibiu, că intenţionează să-i transmită preşedintelui Donald Trump o scrisoare în care să-i propună ca romii din Statele Unite ale Americii să construiască zidul de la graniţa mexicană. Cioabă susţine că sunt câteva sute de mii de romi în SUA şi ar putea ridica zidul „la un preţ mult mai scăzut”, adăugând că „mexicanii nu o să vrea să lucreze la acest zid, iar americanii sunt la alt nivel”.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.