dragnea

Liderul PSD-ului a afirmat joi după amiază că orice încercare de subminare a activității Guvernului este o tentativă de destabilizare a ordinii de drept din România, „prin mijloace mai mult sau mai puțin legale”.

El a anunțat că membrii Comitetului Executiv Național al PSD au dat joi un vot de încredere pentru Guvernul condus de Sorin Grindeanu.
„PSD este un partid care a câștigat alegerile în mod corect, printr-un vot masiv. În această lună de guvernare, Guvernul a exercitat puterea în mod legitim, în baza votului primit în Parlament și indirect în baza votului primit de la cetățeni în spiritul și litera Constituției. Guvernul și partidele care îl susțin suntem în continuare determinați să exercităm atât puterea executivă, cât și puterea legislativă acordată de către cetățeni. Considerăm că orice încercare de subminare a activității Guvernului este o tentativă de destabilizare a ordinii de drept din România prin mijloace mai mult sau mai puțin legale. A fost și un vot de încredere pentru Guvern — s-a reconfirmat susținerea în unanimitate pentru Guvernul condus de Sorin Grindeanu”, a afirmat Dragnea, la finalul reuniunii CExN al PSD.
El și-a exprimat speranța ca Ministerul de Interne și Parchetul să afle „cine a gândit, organizat și plătit acțiunile violente” de miercuri seara.
Urmăriți mai jos declarațiile acestuia.

Comentariul meu

Lasă un răspuns