baut la volan

Poliția Sibiu, a întocmit dosar penal pe numele a doi sibieni, care au fost depistați băuți la volan. Unul dintre ei a refuzat testarea cu aparatul etilotest, precum și recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În data de 2 februarie, în jurul orei 19,00, pe strada Semaforului din municipiul Sibiu, poliţiştii rutieri au oprit în trafic un conducător auto, sibian în vârstă de 31, care emana un puternic miros de alcool. Şoferul a refuzat să se supună testării cu aparatul etilotest, precum şi recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Bărbatului i s-a întocmit dosar penal, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, conform art.337 din Codul Penal.
În data de 3 februarie, în jurul orei 01,30, pe strada Rennes din municipiul Sibiu, poliţiştii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus de către un sibian în vârstă de 30 de ani.
La testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto, rezultatul a fost de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel încât pe numele său a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, conform articolului 336 aliniatul 1 din Codul Penal, se arată într-un comunicat remis către Ora de Sibiu.

FOTO: arhivă.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu