Premierul Grindeanu anunță abrogarea Hotărârii de Guvern nr. 13 – Duminică sedință de urgență la Guvern

Premierul Grindeanu şi liderul PSD Liviu Dragnea au anunţat că nimic nu-i va face să dea înapoi în privinţa controversatei ordonanţe care a scos sute de mii de oameni în stradă, însă presiunea străzii i-a făcut să se răzgândească.

Primul anunț privind retragerea ordonanței de modificarea a codului penal a venit de la liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

”Ne-am gândit din poziţia responsabilităţii pe care o avem şi am luat decizia de a retrage Ordonanţa, de a o abroga, pentru că nu avem nimic de ascuns, pentru ca oamenii să înţeleagă că nu avem intenţia de a ne ascunde de justiţie”, a spus liderul ALDE.

Anunţul a fost făcut cu puţin timp înainte ca premierul Sorin Grindeanu să susţină o declaraţie de presă, la Palatul Victoria. La această oră, în faţa sediului Guvernului, peste 60.000 de oameni pscandează  împotriva Guvernului.

Duminică ordonanța va fi abrogată într-o ședință de Guvern de urgență, a declarat Sorin Grindeanu. Legea de modificare a codurilor penale va fi introdusă în Parlament, fără pragul de 200.000 de lei.

Citește și Mai multe de acelasi autor

Afișează comentarii (1)

Premierul Grindeanu anunță abrogarea Hotărârii de Guvern nr. 13 - Duminică sedință de urgență la Guvern

Premierul Grindeanu şi liderul PSD Liviu Dragnea au anunţat că nimic nu-i va face să dea înapoi în privinţa controversatei ordonanţe care a scos sute de mii de oameni în stradă, însă presiunea străzii i-a făcut să se răzgândească. Primul anunț privind retragerea ordonanței de modificarea a codului penal a venit de la liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. ”Ne-am gândit din
Loading...