VIDEO – Cei 40.000 de protestatari au ajuns acasă la președintele României. Aceștia strigă” Iohannis nu uita, Sibiul e de partea ta”

230

Peste 40.000 de protestatari au ajuns în fața casei președintelui României de unde scandează:”Dragnea, ai mințit, nu Iohannis ne-a trimis”, ”Iohannis nu uita, Sibiul e de partea ta”, ” Vrem program de guvernare, nu penali cu condamnare”.

CITEȘTE ȘI: UPDATE LIVE VIDEO – Duminică are loc cel mai mare protest din ultimii 25 de ani de la Sibiu. TRANSMITEM ÎN DIRECT!
În jurul orei 22.00, cei peste 40.000 de manifestanţi de la Sibiu s-au oprit pentru câteva minute în faţa casei preşedintelui Iohannis de pe strada Bâlea.
Oamenii au scandat ”O dorinţă sinceră, România liberă”, „Iohannis nu uita, Sibiul e de partea ta”, dar şi numele şefului statului.
Ca în fiecare seară, un cordon al forţelor de ordine a fost aşezat în dreptul porţii şi gardului, dar niciodată nu a fost nevoie de intervenţia acestora.
Sibienii au scandat şi ”Jandarmeria, jos pălăria”, în fiecare seară de protest, oamenii dăruindu-le flori jandarmilor. Unii dintre ei, la rândul lor, ofereau florile primite copiilor care participau la protest.
La câteva case distanţă de casa soţilor Iohannis, reprezentanţii unui restaurant le-au oferit oamenilor gogoşi şi ceai cald.
Protestatarii au aplaudat gestul şi s-au servit bucuroşi.
”Suntem alături de compatriotii nostri impotriva hotiei si ii sustinem cum putem”, a declarat Nicolae Ionescu, managerul restaurantului.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.