Organizatorul oficial al protestelor de la Sibiu #REZISTĂ după ce sâmbătă a vrut să renunțe

0 105

Sibianul care a solicitat aprobarea pentru manifestațiile de la Sibiu până în 15 februarie a renunâțat sâmbătă la calitatea de organizator, invocând că protestul este folosit și în alt scopuri de diferite persoane, nu doar împotriva Ordonanței de modificare a Codurilor Penale și de Procedură Civilă. Acesta publicase pe Facebook un mesaj prin care își explica de ce renunță să mai fie organizator al protestelor de la Sibiu.

cerere

Între timp însă, atmosfera de la Sibiu l-a făcut să se răzgândească și duminică seara acesta se afla printre cei peste 30.000 de manifestanți tot ca organizator, el postând în cursul zilei un mesaj de mobilizare în care vorbea de peste 40.000 de sibieni în stradă.

Doru Apostol, organizatorul protestelor din Sibiu avizate de Primărie și Jandarmerie a declarat duminică, pentru AGERPRES, că ”s-a răzgândit”. „Rămân organizator. Erau prea multe voci aseară, dar rămân organizator”, a explicat Doru Apostol, sibianul care a solicitat și primit avizul pentru organizarea un protest zilnic în municipiul Sibiu, până pe 15 februarie, între orele 17,00 — 23,00.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...