Ora de Sibiu
Știri în direct

Sibiul pe primul loc în țară în ceea ce privește prezența la proteste. Peste 26 la sută din locuitorii orașului

1 42

Conform unei statistici făcută de cei de la Digi 24, la Sibiu a fost în stradă peste 26 la sută din populația totală a orașului în timp ce în Capitală doar puțin peste 14 la sută. În Mediaș au ieșit în stradă 1.500 de oameni, respectiv 2,56 procente din numărul total de locuitori.

Din cei aproape 600.000 de protestatari care au ieșit în stradă duminică, 300.000 au fost în Capitală. Cei de la Digi 24 au făcut un clasament al procentului din populația fiecărui oraș în care au fost proteste, iar la nivel național municipiul Sibiu este detașat pe primul loc.
CITEȘTE ȘI: LIVE VIDEO – Este protest și luni seară la Sibiu. S-a stabilit traseul și ce se scandează (19.00)
Astfel 26,5% din populația totală a orașului a fost duminică seară în stradă. Pe locul doi este Clujul cu un procent de 15,54%, iar pe poziția a treia este Bucureștiul, cu 14,25 procente. Timișoara este pe patru cu 12,01%, iar Iașiul este pe cinci cu 8,28 la sută. Iată mai jos tot graficul cu prezența populației la proteste.

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

  1. Annonymous spune

    Paul Stelian …. esti comunist nu ? Ar trebuii sa zici 3 Tatal nostru si vreo 10 Nascatoare … Ma intreb cum de oameni maturi ca tine pot sa scrie asa un coment .

Loading...
script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">