fbpx

Sute de locuri de muncă vacante la una dintre cele mai mari fabrici din Sibiu

908

Japonezii de la compania Takata au disponibile nu mai puțin de 207 locuri de muncă pentru fabrica pe care aceștia o dețin în Sibiu. Se caută atât muncitori necalificați cât și ingineri.

Subsidiarele locale ale concernului japonez Takata, cu vânzări globale de 7,1 miliarde de dolari şi peste 50.000 de angajaţi, recrutează în prezent 320 de oameni pentru fabricile de componente auto din Sibiu şi Arad, cele mai multe joburi disponibile fiind pentru muncitori necalificaţi în domeniul textilelor, potrivit informaţiilor disponibile pe site-urile AJOFM (Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Sibiu şi Arad, anunță ZF.
Pe piaţa locală japonezii deţin două fabrici la Arad (pentru producţia de volane şi de centuri de siguranţă) şi o unitate la Sibiu (unde se produc perne pentru airbaguri), raportate pe două entităţi juridice diferite, Takata România SRL, pentru activităţile de la Arad şi Takata Sibiu SRL.
În prezent, la fabrica de perne pentru airbaguri de la Sibiu sunt disponibile 207 de locuri de muncă, atât pentru muncitori necalificaţi în domeniul textilelor, cât şi pentru ingineri electronişti, ingineri mecanici sau inspectori calitate.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.