Mesajul lui Băsescu pentru soția premierului Grindeanu ”Fiţi bărbată şi nu lăcrimaţi pentru câteva fluierături”

0 143

Traian Băsescu îi transmite soţiei premierului Sorin Grindeanu „să fie bărbată şi să nu lăcrimeze pentru câteva fluierături”, iar „dacă are nevoie de curaj” să o sune pe soţia lui, Maria. Fostul preşedinte are un mesaj şi pentru „patrioţii înspăimântaţí” din PSD care „se plâng ca nişte spălătorese” pe toate televiziunile că le-au fost făcute publice numerele de telefon şi adresele şi primesc ameninţări, înjurături şi blesteme: „Patrioţi şi iubitori de popor din PSD, nu vă schimbaţi numerele de telefon, nu vă închideţi conturile de Facebook. Luaţi viaţa de politician aşa cum este în România. Şi nu uitaţi, voi aţi început”.

Fostul preşedinte scrie, marţi, pe Facebook, că „patrioţii înspăimântaţí” din PSD se plâng pe toate televiziunile că cineva le-a făcut publice numerele de telefon şi adresele, că primesc ameninţări, înjurături şi blesteme pentru ei, pentru soţii şi copii, prin sms, în dialog direct sau pe Facebook, ei uitând că „acum 3 – 4 ani urlau pe stadioane, în pieţe publice, în sate şi oraşe, din „străfundul bojocilor lor, Băsescu la puşcărie”. „V-aţi întrebat atunci cum se simţea familia mea, măi patrioţi înspăimântaţi, fie că era vorba de soţie sau de cele două fete? Nu m-am dus să mă plâng la televiziuni. Am considerat că bătălia mea pentru a apăra România de voi are un cost”, spune Băsescu.
El le transmite „patrioţilor înspăimântaţi care plâng ca nişte spălătorese pe la toate televiziunile” să nu îşi schimbe numerele de telefon şi să nu îşi închidă conturile de Facebook: „Luaţi viaţa de politician aşa cum este în România. Şi nu uitaţi, voi aţi început”.
Fostul preşedinte are un mesaj şi pentru soţia premierului Sorin Grindeanu: „Doamnă Grindeanu, fiţi bărbată şi nu lăcrimaţi pentru câteva fluierături. Sunteţi soţia Primului Ministru al Guvernului României, ce Dumnezeu! Asta-i viaţa în stratosferă, iar, dacă aveţi nevoie de ceva curaj, sunaţi-o pe Maria”.
Soţia premierului Sorin Grindeanu, Mihaela, a postat pe contul de Facebook al unei rude un mesaj „personal” în care spune că soţul său este un „om responsabil”, care a fost „apreciat, simpatizat şi susţinut de mulţi oameni” şi care „a ajuns să fie prim-ministru pentru că i-au cerut colegii de partid, şi nu pentru că a avut intenţii sau ambiţii ascunse”. Ea spune că nu i-a cerut soţului său să se întoarcă lângă familie, deşi ar fi vrut, şi că îşi doreşte ca acesta „să fie lăsat să demonstreze tuturor celor care nu cred în el că e un om capabil şi că poate duce la bun sfârşit un program din care românii au numai de câştigat!”.

Foto:arhivă

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.