Organizatorii protestelor de la Sibiu: ”Ne vedem diseară în Piața Mare”

1 162

Sibienii sunt chemați în stradă pentru a opta zi, cel puțin în Piața Mare. Organizatorii se așteaptă să fie lume puțină sau ”chiar deloc”, dar asta din cauza faptului că vremea este potrivnică.

Locuitorii Sibiului sunt chemați în stradă și marți, 7 februarie. Cei care au inițiat protestele de până acum spun că acțiunile vor continua. De altfel sibienii ieșiți în Piața Publică la protestele din ultimele zile, au remis către Ora de Sibiu o scrisoare deschisă cu mai multe revendicări către autorități. Una dintre ele cere demisia actualului Guvern. Puteți vedea această scrisoare AICI.
CITIȚI ȘI: Scrisoare deschisă a sibienilor de la proteste: ’’Cerem DEMISIA Guvernului Grindeanu. Vrem o clasa politică responsabilă!’’
În aceste condiții sibienii sunt așteptați în Piața Mare, de la ora 19.00. În funcție de câți oameni se vor strânge, dar și de vreme, se va decide dacă se va mai merge sau nu prin oraș.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. Liviu scrie

    Are dreptate Doamna suntem *”minoritari „intr o mare e. Rosie .din pacate asa se gîndeste si in secolul 21 daca nu sunt de ai nostrii nu le dăm bani

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...