Tăriceanu nervos după discursul lui Iohannis: Sunt practic dezamăgit. Stau şi mă întreb ce era în capul preşedintelui’’

198

Președintele Senatului a trântit nervos pixul și foile din fața sa după discursul rostit de președintele Klaus Iohannis, în plenul Parlamentului. Tăriceanu spune că e dezamăgit de vorbele adresate de șeful statului.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, s-a declarat dezamăgit de discursul susţinut de către preşedintele Klaus Iohannis în plenul Parlamentului, spunând că lui i s-a părut că şeful statului a venit ca să dea lecţii şi să spună Legislativului ce să facă, ceea ce, în opinia sa, este inacceptabil, anunță news.ro. ”Sunt practic dezamăgit de discursul preşedintelui pentru că m-am aşteptat ca, în acest moment de tensiune şi de criză politică, preşedintele, cu înţelepciunea de care ar trebui să dea dovadă toţi liderii politici şi la care am făcut apel, ar trebui să găsească calea către dialog, de detensionare, pentru că e un interes care e mai presus de interesul partizan”, a declarat Tăriceanu, după şedinţa plenului reunit.

CITIȚI ȘI: VIDEO – Iohannis: ’’Democraţia trebuie ţinută vie. Îi felicit pe părinţii care şi-au dus copiii în Piaţa Victoriei’’
Preşedintele Senatului a mai spus că este inacceptabil ca şeful statului să dea lecţii Parlamentului şi l-a criticat pe Klaus Iohannis pentru că a vorbit despre integritate, în condiţiile în care el însuşi are probleme cu Justiţia.

CITIȚI ȘI: VIDEO – Iohannis în Parlament: ”Voi convoca REFERENDUMUL. Alegeri anticipate în această fază e prea mult!’’
”Stau şi mă întreb ce era în capul preşedintelui când vorbea de oameni integri la conducerea statului. În momentul în care tu însuţi eşti condamnat pentru modul în care ai obţinut nişte case, ai o problemă că n-ai restituit cei 300.000 de lei statului, pe care i-ai încasat necuvenit, nu se ştie dacă ţi-ai plătit impozitele pentru meditaţii, poţi să vii şi să dai lecţii Parlamentului sau altora? Mi se pare foarte, foarte nepotrivit. Cred că funcţia de preşedinte presupune o anumită experienţă politică, o anumită pregătire pe care, în mod evident, preşedintele pare să nu o aibă”, a conchis Tăriceanu. Vedeți AICI tot discursul lui Iohannis.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.