fbpx

VIDEO – Raluca Turcan laudă discursul PREȘEDINTELUI IOHANNIS: ’’A exprimat aşteptarea a milioane de români!’’

118

Deputatul de Sibiu și totodată lider interimar al PNL-ului, crede că președintele României a avut un discurs așa cum se așteptau milioane de români.

Raluca Turcan a criticat și faptul că parlamentarii PSD și ALDE au părăsit sala.
”Preşedintele Klaus Iohannis a exprimat în plenul Parlamentului aşteptarea a milioane de români: o guvernare pentru cei mulţi, nu pentru un grup de protejaţi politici. Este o solicitare firească. Oamenii au dat un vot ca un partid şi un guvern să se ocupe cu prioritate de problemele oamenilor”, a declarat Raluca Turcan.

CITIȚI ȘI: VIDEO – Iohannis în Parlament: ”Voi convoca REFERENDUMUL. Alegeri anticipate în această fază e prea mult!’’
”Guvernul, domnul Dragnea, domnul Tăriceanu nu pot să pretindă că nu s-a întâmplat nimic. Au o responsabilitate, nu pot ignora situaţia gravă în care au adus România. Este regretabil cum s-a comportat astăzi PSD. Ce semn de conciliere este acela în care parlamentarii PSD şi ALDE părăsesc sala la un mesaj al preşedintelui României? PSD nu respectă instituţiile, nu respectă Constituţia şi legile ţării. Nu respectă nimic”, a mai spus Turcan.

Președintele Klaus Iohannis a exprimat în plenul Parlamentului așteptarea a milioane de români: o guvernare pentru cei mulți, nu pentru un grup de protejați politici. Este o solicitare firească. Oamenii au dat un vot ca un partid și un guvern să se ocupe cu prioritate de problemele oamenilor.Guvernul, dl Dragnea, dl Tariceanu, nu pot să pretindă că nu s-a întâmplat nimic. Au o responsabilitate, nu pot ignora situația gravă în care au adus România. Este regretabil cum s-a comportat astăzi PSD-ul. Ce semn de conciliere este acela în care parlamentarii PSD și ALDE părăsesc sala la un mesaj al președintelui României? PSD nu respectă instituțiile, nu respectă Constituția și legile țării. Nu respectă nimic.

Publicată de Raluca Turcan pe Marţi, 7 februarie 2017

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.