VIDEO – Concert cu Vescan, cadoul perfect de Valentine’s Day la Ursus Cotton Pub

0 330

Îndrăgostiții și nu numai sunt invitați să participe la un eveniment special chiar în seara de Valentine’s Day. Ursus Cotton Pub are programat pe 14 februarie un concert cu unul din cei mai în vogă artiști români: VESCAN.

Dacă vrei să oferi un cadou frumos iubitei sau iubitului tău de Valentine’s Day, atunci una dintre soluții vine din partea celui mai fain pub din Sibiu. Tinerii îndrăgostiți și fanii lui Vescan, sunt invitați să asiste la un concert al acestuia, chiar în data de 14 februarie. ’’Este o zi specială și nu puteam să nu o sărbătorim așa cum se cuvine. De aceea am dorit să facem această surpriză îndrăgostiților și să aducem în Ursus Cotton Pub unul dintre artiștii cei mai iubiți la ora actuală în România. Va fi o seară cu multe surprize’’, spune unul dintre reprezentanții pub-ului de pe strada dr. Ion Rațiu, nr. 9.
Intrarea la eveniment costă 10 lei, iar dacă vreți să fiți siguri că prindeți și o masă în pub, atunci puteți să vă faceți rezervări la numărul de telefon 0752.268.866.

Super concert de Valentine's Day la Ursus Cotton Pub. Detalii la link-ul https://goo.gl/aWuP87#Vescan #ValentinesDay #UrsusCottonPub #ConcertVescan #Sibiu #SibiulMeu

Publicată de Ora de Sibiu pe Vineri, 10 februarie 2017

Cine este Vescan
Daniel Leonard Vescan este un clujean în vârstă de 28 de ani care şi-a transformat dilemele, experienţele ş trăirile în versuri şi muzică. Totul a început cu trupa Re’Vers, acum 9 ani, care a lansat şi primul album: “Învaţă, zâmbeşte, trăieşte”. Când trupa s-a destrămat, Vescan a ales o carieră solo. A devenit și mai cunoscut odată cu lansarea melodiei “Piesa mea preferată”, alături de Kamelia Hora, în 2013. Mulţi spun că este unul din cei mai ascultaţi şi admiraţi artişti români, cu piese cu mare succes la radio. Cele mai cunoscute melodii sunt Vescan feat. Kamelia – Piesa mea preferată, Vescan – Multă Baftă… (feat. Makru & Praetor), Vescan – De Parcă Mă Cunoşti… (feat. DJ Twist), Vescan – One Life (feat. Bogdan Ioan), Vescan – Ea, el… (feat. Ligia Moldovan). Le puteți asculta pe toate, marți 14 februarie, live la Ursus Cotton Pub în Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.