ursus cotton pub

Petrecerile cele mai atractive au loc la Ursus Cotton Pub. Puteți viziona filme la Cinema Arta, puteți merge la expoziții sau la Arena Platoș din Păltiniș unde va avea loc un concurs inedit.

Super petreceri în Cotton Pub

cotton
Vineri, Dj XTZ, DJ Andu și MC Ionu sunt pregătiți să ofere încă o seară memorabilă la platane ”Man, i love Fridays” fiind deja o rețetă de succes care atrage weekend de weekend sute de sibieni și turiști în locația de pe Rațiu. Distracția continuă aici și sâmbătă seară. Distracția continuă aici și sâmbătă seară, așa că aveți motive să vă rezervați din timp o masă în pub, la telefon 0752.268.866.

Spectacole de excepție la Teatrul Gong

afis muzicantii din bremen

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă sâmbătă, 11 februarie și duminică, 12 februarie: ”Atelierul de creeat povești” de la ora 10:00 și 12:00; ”MUZICANȚII DIN BREMEN dupa Frații Grimm” de la ora 18:00. La Casa Artelor puteți vedea de la ora 10:00 ”Saloanele Astrei. Arte vizuale”. În Muzeul de Istorie Naturală, de la ora 10:00 se deschide expoziția de Insecte exotice. La Sala Multimedia (Casa Albastră), sâmbătă, este expoziția: ”Daniel Chodowiecki, maestru al ilustrației sec. al XVIII-lea”.

Concurs de făcut sarmale, tăiat bușteni și tras sania, sâmbătă, la Arena Platoș în Păltiniș

zilele platosului

Concurenții vor trebui să treacă prin probele de tăiere în timp record a unui buștean cu toporul și de aruncare cu bulgări la țintă. Cum plimbarea cu sania pe zăpadă este un simbol al acestei zone a țării, participanții vor trebui să devină un „atelaj” pentru proba de tras sania, în care doi echipieri vor lua loc în sanie și restul echipei îi va trage pe traseul amenajat, pe o lungime de circa 300 de metri. Probabil cea mai haioasă probă se anunță a fi cea de făcut sarmale. Fiecare echipă își va desemna un participant care va trebui să modeleze cât mai multe sarmale într-un interval de 30 de minute. Juriul va puncta atât numărul de sarmale dar și aspectul general al tradiționalului fel de mâncare. Toate ingredientele vor fi puse la dispoziție. Echipele participante pot fi formate din maxim 10 participanți iar același concurent nu poate lua startul în mai mult de o probă individuală. Înscrierile vor avea loc sâmbătă, 11 februarie, începând cu ora 10 în apreski. Concursul va începe la ora 13, cu proba de făcut sarmale. Premiile sunt pe măsura profilului acestui concurs.

Un film bun la Cinema Arta

fifty shades darker 2

Regăsiți aici o listă, din care puteți alege filmele pe care dorți să le vizionați la cinema în Sibiu.

11:45 The LEGO Batman Movie    ( Lego Batman: Filmul ) – 3D DUBLAT RO
Tara: SUA | Durata: 1h 45 min
Gen film: Acţiune,Animaţie,Aventuri,Come die,Familie
SAMBATA SI DUMINICA – ora 11:45

16:00 Fifty Shades Darker ( Cincizeci de umbre întunecate ) – 2D
Tara: SUA | Durata: 2h 00 min
Gen film:  Dramă,Romantic,Dragoste
ZILNIC – ora 16:00

18:30 Resident Evil: The Final Chapter    ( Resident Evil: Capitolul final ) – 3D
Tara: SUA | Durata: 2h 00 min
Gen film: Acţiune,Horror,SF,Thriller
ZILNIC – ora 21:00

 

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns