Ofelia Popii a împlinit ieri 39 ani. La Mulți Ani!

0 142

Joi a fost ziua celei mai iubite actrițe a momentului, din Sibiu. Ora de Sibiu îi urează un călduros La mulți ani Ofeliei Popii!

Ofelia este născută în anul 1978, în data de 9 februarie. Prietenii i-au urat la mulți ani și prin intermediul rețelei sociale. ”ba avem minunate actrițe. cu un dedinăuntru uriaş. sunt ființe cu inima, cu ochii, cu brațele vraişte, ca să intre şi să iasă prin ele lumini şi-ntunerici. sunt ființe vehicol prin care urlă la noi miezul fierbinte turbat al planetei, ființe prin care se scurge tot cerul cu stelele reci ca să domolească focul ăla din cel mai adânc. trupul ființei e recipient folosit de îngeri şi demoni deodată, gura ființei e folosită să se scrâşnească toată durerea prin ea şi să se soarbă toată iubirea, ochii sunt hăuri de gheață şi prăpăstii de foc. brațele ființei sunt şerpi şi sunt mame.
şi ființele astea câteodată se duc să ia pâine, fac mâncare, se duc la coafor, îşi rod unghiile, ies cu copilul în parc şi fac cumpărături la billa şi la mega image. umblă ca oamenii.
de fapt voiam să spun
La mulți ani, Ofelia Popii!”, este unul dintre nenumăratele gânduri bune transmise de către cei care o apreciază pe Ofelia.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.