love1

În această lună nu avem doar o zi a îndrăgostiților, ci două: Valentine’s Day și Dragobetele. Iubirea este un lucru minunat și merită sărbătorită. Fie ca este iubire față de soț, iubit, părinte, frate, prieten etc., cu toții avem persoane speciale în viața noastră și dorim să le oferim un cadou memorabil pentru a le arăta cât de mult ținem la ei.

Îți arătăm câteva idei originale de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților din care poți alege care este cea potrivită pentru persoana dragă. Ai nevoie doar de răbdare și de imaginație pentru a realiza cele mai frumoase cadouri.

Creion personalizat

Poți desena o inimioară sau poți scrie numele tău pe o bucată de material albă lipită de creion, ca persoana iubită să aibă o amintire de la tine mereu aproape. Jocul de cuvinte “you are write for me” este tocmai potrivit.

idei cadouri

Mesaje dulci pentru cea mai dulce zi din an

Decupează inimioare de diferite culori și scrie mesaje care să îi facă să zâmbească pe cei pe care îi iubești. Poți folosi post-it-uri în formă de inimioară sau poți face chiar tu unele personalizate. Le lipești pe ușa de la cameră. Va fi o surpriză nemaipomenită.

biletele dragoste

Ghirlande din hârtie colorată și ziar

Decupați foile unui ziar sau hârtia colorată în forma unor inimoare, iar apoi le lipiți, rând pe rând, pe un fir de ață ceva mai groasă. Veți obține ghirlande numai bune de expus la fereastră.

love7

Ornamente din sârmă și ață de tricotat

Folosind o sârmă, modelați o formă sugestivă sau un cuvânt, după care începeți să răsuciți firul de ață pe toată suprafața sârmei până o acoperiți în totalitate. Dacă vreți ca rezultatul să fie o inimă colorată, treceți cu firul aței pe toată suprafața inimii, în toate direcțiile, astfel încât să umpleți golul din interior.

love9

Desene pe fereastră

O altă idee originală și la fel de romantică este să lipiți pe fereastră un autocolant prin care să vă exprimați iubirea. Această soluție este ideală pentru ferestrele cu spații vitrate mari, impactul vizual fiind mai puternic. De asemenea, dacă aveți talent la desen, puteți ilustra chiar voi câteva simboluri pe fereastră sau un mesaj de dragoste.

Clipboard01

Felicitări handmade

Realizează aceste felicitări handmade pentru perechea ta: cu fire colorate îmbracă inimioare de carton, pe care le lipești apoi pe o felicitare. Scrie înăuntru mesajul tău personalizat și pune-ți amprenta pe cadoul lui/ei de ziua îndrăgostiților.

valentines day idei

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.