De neratat la Astra Film Cinema: Homme Less deschide programul în 2017

0 92

Homme Less (regia Thomas Wirthensohn), filmul care redeschide programul Astra Film Cinema în 2017 – joi, 16 februarie, de la ora 19:00 – scotocește în măruntaiele nevăzute ale visului american, despre care nimeni nu vorbește. Niciodată!

Homme Less ni-l prezintă pe Mark Reay, fost model, actual fotograf de modă pe străzile New York-ului și actor amator cu roluri mici în blockbustere americane. Este prezent la toate evenimentele cu ținută ale high life-ului new-yorkez unde se cunoaște cu toată lumea, iar tinerele modele par a fi o pradă ușor de cucerit pentru el. Aparent are o viață strălucitoare și trăiește din plin visul american! Există, însă, un detaliu care face notă discordantă în tot acest puzzle ”glamour”. Deși locuiește în Manhattan, cel mai luxos cartier al orașului, ”casa” lui este de fapt un colțișor de acoperiș, lângă niște cabluri de curent, cu o prelată pe post de plapumă.
Motto-ul lui Mark – ”Urmează-ți fericirea, dar fii pregătit să-ți trăiești coșmarul!” – rezumă în doar câteva cuvinte frământările intime cu care se confruntă și oscilarea continuă între scurte momente de bucurie și satisfacție profesională, episoade în care mimează faptul că are o viață de succes și clipele de cumpănă, când se simte pierdut și fără speranță, un om fără casă rătăcitor pe străzile marelui oraș. Filmul lui Withensohn demontează cu umor, tristețe și sinceritate mitul visului american și trece cu lejeritate din universul extravagant al modei în realitatea sumbră a străzii, fără a rata colțurile în care se ascund povești uluitoare de viață.
Prețul unui bilet este de 6 lei. Biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecției la Astra Film Cinema (Piața Mică 11, Sibiu). Mai multe informații la tel: 0751.166.516.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...