vrajitorul din oz

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu suplimentează numărul reprezentațiilor din acest final de săptămână după ce toate biletele pentru spectacolul „Vrăjitorul din Oz” au fost epuizate în mai puțin de o săptămână de la vânzare.

Programat atât sâmbătă, 18 februarie, de la ora 18:00, cât și duminică, 19 februarie, de la ora 11:00, spectacolul în regia Simonei Vintilă va mai avea o a treia reprezentație, duminica aceasta, de la ora 17:00.
Cei mici se vor putea reîntâlni cu Dorothy și noii ei prieteni într-o călătorie pe ritmuri muzicale spre Țara lui Oz. O tornadă stârnită din senin face ca Dorothy și cel mai bun prieten al ei, cățelul Toto, să ajungă în tărâmul de basm numit Oz. Ajunsă acolo, fetița face cunoștință cu Sperie-Ciori, cel care-și dorește puțin creier în căpățâna-i de paie, cu Omul de Tinichea, cel care tânjește după o inimă care să-i bată în piept, și cu Leul cel Laș, care, deși este rege al animalelor, e un fricos și jumătate și tânjește după un pic de curaj. Aflând de Marele Oz, atotputernicul vrăjitor din Orașul Smaraldelor, aceștia sunt hotărâți să ajungă la el pentru a le îndeplini dorințele. Din distribuția spectacolului fac parte actorii Monica Baldea, Lucia Barbu, Leo-Nora Băcanu/Barbara Crișan, Mircea Corcoveanu, Mihaela Grigoraș/Daniela Dragomir, Andrei Hansel, Jenő Major, Gabriela Mitrea, Adrian Prohaska și Nicolae Suciu. Spectacolul are o durată de aproximativ 60 de minute și este recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani. „Vrăjitorul din Oz” în regia Simonei Vintilă este unul dintre cele mai jucate spectacole de la Sibiu, având la activ peste 200 de reprezentații.
Accesul publicului la spectacole se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului de miercuri până vineri între orele 11:00 – 18:00, sâmbăta între orele 10:00 – 18:00, duminica între orele 10:00 – 14:00, precum și online prin eventim.ro. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online sau în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns