maini

Trei bărbați din Miercurea Sibiului și Gârbova de Sus au fost reținuți de polițiștii din Alba după ce au tâlhărit o femeie în vârstă de 92 de ani din comuna Șibot.

Doi bărbați, împreună cu un minor din Gârbova de Sus, au intrat noaptea în locuința femeii, unde, prin amenințarea cu moartea și acte de violență, i-au luat de suma de 1.400 lei, după care au părăsit locul faptei. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au luat măsura reţinerii faţă de trei bărbați din Miercurea Sibiului, judeţul Sibiu, respectiv comunia Gârbova de Sus, pentru săvârşirea infracțiunii de tâlhărie calificată.
Potrivit IPJ Alba, la data de 9 februarie, în urma activităților investigative și de cercetare desfășurate de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale în colaborare cu poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, principalii suspecți ai faptei au fost identificați aceştia fiind: R.N.R. de 30 de ani, T.C.G. de 35 de ani, ambii din oraşul Miercurea Sibiului, judeţul Sibiu, L.G.V. de 26 ani şi M.S.D. de 17 ani, ambii din comuna Gârbova de Sus, judeţul Alba.
În urma cercetărilor s-a constat că la data de 2 iulie 2016, în jurul orei 3.00, prin efracție, cei patru bărbați au pătruns în locuința unei bătrâne de 92 de ani, din comuna Şibot, judeţul Alba, unde, prin amenințarea victimei cu moartea și acte de violență i-au luat de suma de 1.400 lei, după care au părăsit locul faptei.
Față de R.N.R., T.C.G. şi L.G.V., a fost luată măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore (M.S.D. nu a fost reținut deoarece la data comiterii faptei era minor), urmând să se propună punerea în mișcare a acțiunii penale și arestarea preventivă a celor patru.
Suspecții R.N.R., T.C.G. şi L.G.V. au fost depuși în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.
În continuare, cei patru bărbaţi sunt cercetaţi, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, informează Alba 24.ro.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns