accident 2

Cel puțin CINCI persoane și-au pierdut viața într-un accident ce a avut loc pe autostradă în Ungaria, în apropiere de Nădlac. În eveniment este implicat și un autocar românesc.

Cel puţin cinci persoane au murit, iar zece au fost rănite, miercuri dimineaţă, în urma unui accident în lanţ produs pe Autostrada Paneuropeană, în Ungaria, la aproximativ doi kilometri de graniţa cu România, mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad intervenind la faţa locului, anunță news.ro. Conform purtătorului de cuvânt la ISU Arad, George Pleşca, un autocar înmatriculat în România, care circula pe ruta Hamburg – Bucureşti, a fost implicat într-un accident în lanţ pe Autostrada Paneuropeană, în Ungaria, la aproximativ doi kilometri de Vama Nădlac II.accident 4În accident au fost implicate mai multe autovehicule, precum camioane, microbuze şi autoturisme.

VEZI ȘI: FOTO – ACCIDENTUL de la granița cu UNGARIA: Un român mort și șase răniți printre victime
Potrivit sursei citate, cinci pasageri au fost declaraţi morţi, până la ora transmiterii acestei ştiri, iar zece au fost răniţi.

VEZI ȘI: Punctul de vedere al Eurolines după gravul accident din Ungaria în care au murit cinci oameni
În baza unui acord de colaborare transfrontalieră, autorităţile ungare au solicitat sprijin la Arad, iar ISU a trimis un echipaj SMURD de terapie intensivă, două echipaje SMURD de prim-ajutor, în timp ce Serviciul Judeţean de Ambulanţă a trimis patru ambulanţe. accident 3VIDEO AICI.

video: Digi24

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu