csu sibiu

Olimpic Baia Mare a anunțat miercuri să retrage echipele din Liga Națională și Liga 1. În aceste condiții partida din 25 februarie de la Sibiu, nu se mai dispută, CSU urmând să stea în această ultimă etapă a returului.

Olimpic Baia Mare și-a anunțat, miercuri, retragerea din campionatele naționale de baschet masculin (Liga Națională și Liga I), deoarece nu mai are forța de a continua. ”După promovarea istorică în sezonul 2015-2016, echipa de seniori a clubului nostru a scris ultima pagină din acest volum al baschetului băimărean, retrăgându-se din campionatele naționale (Liga Națională și Liga I de baschet masculin, sezonul 2016-2017). Nu încercăm să găsim vinovați și nici motive, ne retragem pentru că nu mai avem forța necesară de a continua, dar lăsăm în urma noastră o serie de lucruri bune, care au contribuit pozitiv la crearea unei legături între suporterii băimăreni și baschet. De altfel, noi, am reușit să avem la clubul nostru un număr foarte mare de practicanți și iubitori de baschet din raza municipiului Baia Mare. Cu începerea activității noastre, Sala Polivalentă ‘Lascăr Pană’ a respirat din nou Baschet, fiind pregătită pentru meciurile disputate la cel mai înalt nivel”, se arată în comunicatul semnat de președintele BC Olimpic Baia Mare, George Opriș.
Olimpic Baia Mare ocupa ultimul loc în Liga Națională, cu o victorie și 18 înfrângeri, iar în etapa a 22-a, ultima a sezonului regulat, ar trebui să joace în deplasare cu BC CSU Sibiu, pe 25 februarie.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns