FOTO – Românul decedat în accidentul din Ungaria este din SIBIU. Se întorcea dintr-o cursă din Germania

807

Românul care a decedat în tragedia rutieră avută loc la granița dintre Ungaria și România este din Sibiu. Bărbatul de 40 de ani era în microbuzul alb lovit de autobuz și se întorcea dintr-o cursă din Germania.

Sibianul Puiu Mihail Dan era la volanul uneia din mașinile implicate în accidentul petrecut în apropiere de Vama Nădlac 2. Bărbatul era la volanul microbuzului alb care a fost strivit pur și simplu în acel carambol. Mihail locuia în cartierul Lazaret și se întorcea dintr-o cursă în Germania. Nu a mai apucat însă să ajungă acasă la soție și cei doi copii. A murit strivit în mașina ce o conducea. Ar fi împlinit în curând 41 de ani și lucra șofer la firma sibiană de transport Due FEFE SRL.
VEZI ȘI: Punctul de vedere al Eurolines după gravul accident din Ungaria în care au murit cinci oameni
Patru persoane au decedat în accident
Potrivit informaţiilor actualizate şi publicate de către reprezentanţii DSU pe pagina de Facebook, patru persoane, un român, un bulgar şi doi turci, au murit în urma accidentului din Ungaria, iar alte 12 persoane au fost rănite, patru dintre acestea fiind în stare gravă.
CITEȘTE ȘI: FOTO VIDEO – Cel puțin patru morți și cinsprezece răniți într-un accident produs la granița dintre Ungaria și România
Accidentul s-a produs chiar înainte de intrarea în România, în orașul Macău (n.r. – în maghiară Makó),  din județul Csongrád, iar în el au fost implicate mai multe maşini: un autocar cu numere de România, un microbuz cu numere de Bulgaria, două autoturisme şi un TIR. sursa foto: Facebook

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi