afis superbet f8 asg 2017.jpg

Cele patru echipe din Liga Națională masculină participante în ediția 2016/2017 a cupelor europene se vor duela, în această seară, în La Sala ”Transilvania” din Sibiu, pentru un loc în ultimul act al competiției.

Ziua a treia a Final Eight Cupa României, turneu organizat în Sala ”Transilvania” de Federația Română de Baschet, Clubul Sportiv Universitar Sibiu și Asociația Baschet Club Sibiu, este dedicată semifinalelor. Steaua CSM EximBank, ”U” Banca Transilvania Cluj-Napoca, BC Mureș Tg. Mureș și CSM CSU Oradea vor încerca să obțină calificarea în marea finală, programată mâine.
Primul meci al zilei le aduce față în față pe Steaua CSM EximBank și ”U” BT. Echipa din bucurești s-a calificat în semifinale după ce a trecut lejer de SCM ”U” Craiova, scor 88-63. Clujenii, care și-au obținut locul în semifinale după ce au învins-o pe BC CSU Sibiu (88-70), mai au de trecut acest hop pentru a juca din nou cu trofeul pe masă. În 2016, ”U” BT a câștigat Cupa României după ce au câștigat finala cu CSM CSU Oradea chiar pe trenul acesteia din urmă.
Partida dintre Steaua CSM EximBank și ”U” BT Cluj-Napoca va începe la ora 18:00 și va fi transmisă în direct de Digi Sport 3.
Cea de-a doua semifinală, cea dintre CSM CSU Oradea și BC Mureș Tg. Mureș, se va disputa de la ora 20:30 și va putea fi urmărită pe Digi Sport 4.
Campioana en-titre s-a calificat la pas în semifinale după ce a învins-o, ieri, cu 92-72 pe BC SCM Timișoara, în vreme ce mureșenii au învins, tot ieri, în sferturile de finală, pe Phoenix Galați (85-75).
Organizatorii anunță pe această cale că suporterii care vor să urmărească cele două meciuri din această seară și încă nu și-au procurat bilete, acestea se mai pot cumpăra și de la caseria sălii.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu