fbpx

Super premiu pentru Miss Bikini Race de la Arena Platoş

0 395

Cel mai spectaculos concurs al sezonului are loc anul acesta în 5 Martie.Marele premiu pentru câștigătoarea Bikini Race este o excursie all-inclusive la surf, în Tenerife.

În apropierea Zilei Femeii, în 5 Martie, cele mai frumoase doamne și domnișoare care nu se tem de schiuri de placă sau de răcoarea zăpezii vor oferi un spectacol memorabil pe pârtie la cea de-a cincea ediție a concursului Bikini Race, cel mai așteptat concurs al sezonului.
Formatul acestui concurs a dezvoltat inițial ca un concurs de frumusețe cu probe sportive lejere. Începând de anul trecut, probele sportive au devenit ceva mai solicitante, fără a renunța însă la principalul punct de atracție al evenimentului, costumația participantelor. Concursul va fi compus din trei probe anul acesta. Fiecare concurentă va trebui să treacă printr-o probă de slalom, ski sau snowboard, contracronometru. Apoi, concurentele vor participa la proba de aruncare la țintă iar proba finală va fi parcurgerea unui traseu aplicativ, o probă unde se va puncta și timpul obținut de fiecare concurentă dar și impresia artistică. Pe traseu vor fi amplasate mai multe elemente sau obstacole.
Premiile ediției din acest an sunt extrem de consistente iar valoarea totală depășește suma de 2000 de euro. Marea câștigătoare a ediției din acest an va participa la un camp de surfing all-inclusive în Tenerife.
Înscrierea la concurs este gratuită iar doritoarele se pot înscrie în avans folosind acest formular: bit.ly/2jtubOz. În ziua concursului, înscrierile vor avea loc între orele 9:30 și 11:30, concursul fiind programat să înceapă la ora 12. Concursul din acest an va fi prezentat de Cosmin Tudoran.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.