Ora de Sibiu
Știri în direct

Fostul ministru al Culturii, Theodor Paleologu, audiat vineri de către DNA

0 25

Paleologu s-a prezentat vineri dimineață la Direcția Națională Anticoprupție și este audiat de procurori pentru un dosar cu fapte de luare de corupție.

Fostul ministru al Culturii Theodor Paleologu a ajuns, vineri, la Direcţia Naţională Anticorupţie, pentru a fi audiat, ca martor, într-un dosar de corupţie. Theodor Paleologu, ministru al Culturii în perioada decembrie 2008 – decembrie 2009, este audiat, vineri, la Direcţia Naţională Anticorupţie, anunță News. La intrarea în sediul DNA, Paleologu a declarat că va fi audiat în calitate de martor, fără să dea detalii.
„Am înţeles că nu e voie să vorbesc”, a adăugat Theodor Paleologu, precizând că nu are emoţii. „De ce să am emoţii?”, a spus Paleologu. Thedor Paleologu a fost deputat PDL din 2008 până în 2014 şi independent din 2014 până în 2016,.
El a candidat independent pentru un nou mandat de deputat în Capitală, dar a pierdut alegerile după ce a obţinut doar 8.278 de voturi, fiind astfel sub pragul electoral de 25.000 de voturi necesare.

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Loading...
script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">