microbuz 2

Puiu Mihail Dan va fi adus acasă pentru înmormântare cel mai devreme în prima zi a săptămânii viitoare. Sibianul este singurul român care a murit în gravul accident avut loc zilele trecute pe autostradă în Ungaria, în apropiere de granița cu România.

Bărbatul care ar fi împlinit 41 de ani în curând se întorcea dintr-o cursă din Germania și lucra la una dintre cele mai cunoscute firme de transport din oraș. Mihail a intrat cu microbuzul în spatele unui TIR care frânase brusc, iar mai apoi microbuzul a fost tamponat și el. Din păcate impactul a fost fatal și deosebit de violent.
Puiu Mihail Dan este cunoscut în cartierul Lazaret, acolo unde de altfel și locuia alături de soție și cei doi copii. Cei care locuiesc în zonă vor să contribuie cu bani ca să ajute familia ce trece prin clipe deosebit de grele.
CITIȚI ȘI: FOTO – Românul decedat în accidentul din Ungaria este din SIBIU. Se întorcea dintr-o cursă din Germania
La un magazin de pe Moara de Scoarță fiecare donează într-o urnă amplasată aici câți bani găsește de cuvință, pentru ajutorarea familiei. ”Era un om deosebit, liniștit și serios. Nu ne vine să credem că s-a dus..”, spune cineva care l-a cunoscut personal pe bărbatul decedat.sofer mort ungariaare loc cel mai probabil la mijlocul săptămânii care urmează, acasă la Sibiu.
VEZI AICI GALERIE FOTO DE LA ACCIDENTUL DIN UNGARIA
Patru persoane, un român, un bulgar şi doi turci, au murit în urma accidentului din Ungaria, iar alte 12 persoane au fost rănite, patru dintre acestea fiind în stare gravă. Accidentul s-a produs chiar înainte de intrarea în România, în orașul Macău (n.r. – în maghiară Makó), din județul Csongrád, iar în el au fost implicate mai multe maşini: un autocar cu numere de România, un microbuz cu numere de Bulgaria, două autoturisme şi un TIR. Sursa foto: Facebook

Comentariul meu

Lasă un răspuns