Spectatorii prezenți la All Star Game 2017 pot câștiga douăzeci de super premii

0 202

Marele meci Nord – Sud va începe Sâmbătă 18 Februarie la ora 17:00 în Sala Transilvania, acolo unde în această săptămână se dispută și meciurile Superbet Final 8 Cupa României.

Anul acesta Nordul va căuta să-și valorifice avantajul terenului propriu și să obțină prima victorie asupra Sudului din ultimii șase ani. Amănunt interesant, ultima victorie a Nordului (121-118) a fost obținută tot în Sibiu.
În pauzele meciului, Superbet va acorda prin tragere la sorți 20 de premii de mare preț pentru fanii baschetului: 10 tricouri originale și 10 mingi oficiale semnate de starurile care vor oferi spectacol în All Star Game.
Pe locul fiecărui spectator se va găsi un flyer cu numărul individual alocat la tragerea la sorți. Așadar, toți cei care vor asista la All Star Game 2017 vor avea șansa de a se regăsi pe lista celor 20 de câștigători ai premiilor. Marele meci Nord – Sud va începe Sâmbătă 18 Februarie la ora 17:00 în Sala Transilvania, acolo unde în această săptămână se dispută și meciurile Superbet Final 8 Cupa României.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...