Ora de Sibiu
Știri în direct

VIDEO Tricolorii și-au tatuat „Vulturii” pentru Finala Cupei României și All-Star Game-ul de la Sibiu

0 48

Jucătorii naționalei României și-au tatuat „Vulturii” ca să le poarte noroc la meciurile din Finala Cupei României și All-Star Game, în așteptarea FIBA Eurobasket 2017.

Jucătorii echipei naționale de baschet masculin a României au acceptat provocarea și și-au tatuat emblema echipei, “Vulturii”, ca să le poarte noroc la meciurile la care vor juca astăzi și mâine – Finala Cupei României care se va disputa astăzi, la ora 19,00, la Sibiu, respectiv Superbet All-star Game – și care îi vor antrena pentru marele eveniment sportiv din septembrie, FIBA Eurobasket 2017.
Vlad Moldoveanu, componentul Naționalei, a declarat în exclusivitate că dacă România se califică la FIBA Eurobasket 2017 și merge mai departe în optimile de finală la Istanbul, își va tatua permanent emblema naționalei, „Vulturii”.
“Vulturii” vor juca la Sibiu purtând noile tatuaje astăzi, la Finala Cupei României (Vlad Moldoveanu) și mâine la All-Star Game (Mihai Octavian Paul, Point Guard în echipa României).
Emblema “Vulturii” reprezintă un simbol al avântului spre performanță și al faptului că baschetul românesc prinde aripi și revine pe scena elitei europene, la FIBA Eurobasket 2017, moment istoric pentru sportul românesc, când Naționala României va avea cele mai importante meciuri din ultimii 30 de ani și va înfrunta giganții Europei la baschet.
FIBA Eurobasket 2017 va avea loc pentru prima dată până acum și în România, în perioada 1 septembrie – 7 septembrie la Cluj-Napoca, și va fi cel mai mare eveniment sportiv organizat vreodată în țara noastră.

Vlad Moldoveanu​ si Mihai Paul​, tatuaje temporare "Vulturii"

La finalul duelului pentru accederea in finala Cupei Romaniei, Vlad Moldoveanu si Mihai Paul au acceptat provocarea de a-si aplica tatuaje temporare cu #Vulturii

Posted by Echipa națională de baschet masculin a României on jueves, 16 de febrero de 2017

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Loading...
script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">