Weekend cu trei proteste într-o singură zi la Sibiu. Se știe traseul mitingului mare

0 220

Sibienii sunt invitați în acest weekend să participe la nu mai puțin de trei proteste în aceeiași zi. Duminică vom avea “Protestul Copiilor”, “Ora de lectură” şi Protest şi marş împotriva Ordonanţei “elefanţilor”.

Organizatorul protestelor de la Sibiu, Doru Apostol, a anunțat vineri că s-au solicitat și primit aprobări pentru cele trei proteste din Sibiu din duminicile de 19 şi 26 februarie 2017. Este vorba de “Protestul Copiilor”, “Ora de lectură” şi Protest şi marş împotriva Ordonanţei “elefanţilor”.
“Protestul Copiilor” se încadrează în seria de proteste la nivel naţional şi susţine participarea copiilor la proteste, cu respectarea legilor privitoare la protecţia copilului. “Ora de lectură” se doreşte a fi un “Protest naţional prin cultură”. ’’Sunt mesaje din partea diasporei care susţin acest tip de protest. Dorim să facem un album de fotografii cu participarea cititorilor din oraşele care susţin acest protest, din ţară şi străinătate. Protestul şi marşul cu privire la OUG 13 – “Ordonanţa elefanţilor” cuprinde detaliile privitoare la protestul de seară şi traseul de marş’’, spune Doru Apostol pe contul său de Faceook.
Protestul copiilor va avea loc duminică între orele 11.00 – 13.00, iar “Ora de lectură” de la 13.00 la 14.00. Ambele au loc în Piața Mare a Sibiului.
Protest şi marş împotriva Ordonanţei “elefanţilor” va avea loc duminică de la ora 18.00. După ce oamenii se strâng în centrul Sibiului, se va pleca în marș pe traseul Piața Mare – str. N. Bălcescu – str. Andrei Șaguna – Instituția Prefectului – str. A. Șaguna – Piața Unirii – Calea Dumbrăvii – b-dul Mihai Viteazu – str. Rahovei – str. Semaforului – str. Ștefan cel Mare – str. Bâlea – str. Hermann Oberth – str. Constituției – str. General Magheru – str. Avram Iancu – Piața Mare.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.