Foto Arhiva

Ultima zi a acestei săptămâni aduce și un protest inedit și interesant. Copii alături de părinți sunt așteptați în Piața Mare între 11.00 și 13.00.

’’Ne vedem în Piața Mare să sărbătorim împreună #RomâniaCopiilor. Vrem să colorăm cu creta pe asfalt, să alergăm cu baloane colorate, să fluturăm steaguri, să cântăm imnul, să împărțim bomboane și turtă dulce, să șuierăm vuvuzele. În #LumeaCopiilor nu există pancarde și lozinci’’, se arată în anunțul făcut pe pagina evenimentului de pe Facebook.
Protestatarii vor avea asupra lor bannere și pancarte (părinții) și jucării, baloane și cretă colorată (copiii). ’’Protestul se va desfășura îb zona centrală a Pieței Mari. Copii vor fi însoțiți de părinți sau bunici, similar cu participarea acestora la activitățile cotidiene, cumpărături, locuri de joacă, concediu. Protestul are caracter civic și ludic’’, spun organizatorii în cererea depusă la primărie. Protestul a primit aviz favorabil și se va desfășura între orele 11.00 și 13.00.
CITIȚI ȘI: Weekend cu trei proteste într-o singură zi la Sibiu. Se știe traseul mitingului mare
Alte două proteste tot duminică
Organizatorul protestelor de la Sibiu, Doru Apostol, a anunțat vineri că s-au solicitat și primit aprobări pentru cele trei proteste din Sibiu din duminicile de 19 şi 26 februarie 2017. Este vorba de “Protestul Copiilor”, “Ora de lectură” şi Protest şi marş împotriva Ordonanţei “elefanţilor”. Mai multe despre aceste proteste găsiți AICI. foto: News.ro

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.