FOTO – Dispariția tânărului din Sibiu în Ungaria, șochează: ’’Un singur român a decedat şi acela este Puiuţul nostru’’

0 220

Locuitorii din cartierul sibian Lazaret sunt șocați de moartea șoferului în accidentul din Ungaria. Puiu Mihail Dan a lăsat în urma sa o soție și doi copii îndurerați, iar tot cei ce îl cunoșteau sunt consternați de dispariția acestuia.

La câteva zile de la accidentul în care Puiu Mihail Dan a decedat, familia nu a reușit să îi aducă acasă trupul neînsuflețit. Mama bărbatului a aflat de accident şi a presimţit că fiul ei este mort. ’’Un singur român a decedat şi acela este Puiuţul al nostru’’, spune o vecină a acestui. Screen Shot 2017 02 19 at 14.27.36 Bărbatul, în vârstă de 40 de ani se angajase în vara anului trecut la o firmă de transport din Sibiu, iar miercuri se întorcea din Germania.Screen Shot 2017 02 19 at 14.27.56 Nu a mai ajuns acasă pentru că a fost prins în carambolul auto de pe autostradă în apropiere de granița României cu Ungaria.Screen Shot 2017 02 19 at 14.25.54Bărbatul era căsătorit şi avea doi copii. O fată de 16 ani şi un băiat de 5 ani. ’’Era un băiat cum greu mai găseşti în ziua de astăzi. E greu să vorbeşti, mai ales când ştii că are acasă doi copii, o soţie pe care a iubit-o ca pe ochii din cap. Plângem de când am aflat’’, spune Adina Dinescu, vecină cu familia șoferului decedat.
CITIȚI ȘI: FOTO – Românul decedat în accidentul din Ungaria este din SIBIU. Se întorcea dintr-o cursă din Germania
’’A fost un băiat deosebit. Acum, cu accidentul, a şocat tot cartierul. Chiar m-am întâlnit cu soţia lui de dimineaţă. -Am întrebat-o unde a fost şi a spus că a fost cu copilu’ şi că soţul ei e plecat în cursă. Şi după o oră jumate, am auzit în cartier că el a decedat’’, spune și Mărioara Zdârcu, și ea vecină cu cel decedat.
VEZI AICI GALERIE FOTO DE LA ACCIDENTUL DIN UNGARIA
Familia se pregăteşte de înmormântare, în timp ce vecinii strâng bani pentru a-i aduce trupul neînsufleţit în ţară. Sursa: Observator A1

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.