big foto pistol radar trucam
foto Arhivă

Un bărbat de 43 de ani a reușit să fie suprins de aparatele radar că mergea cu viteză excesivă pe DN2, de patru ori în aceeaiși zi. Șoferul s-a ales cu permisul suspendat pe un an și amenzi totale de peste 5.200 de lei.

Un şofer a fost depistat, sâmbătă, de poliţiştii rutieri, încălcând de patru ori regimul legal de viteză, pe DN2, în judeţul Neamţ, anunţă Poliţia Română, precizând că bărbatul a fost amendat, pentru fiecare abatere în parte, cu 1.305 lei, iar permisul auto i-a fost reţinut pe o perioadă de un an. În două dintre cazuri, şoferul a mers prin localitate cu 130 de kilometri pe oră şi în afara localităţii cu 215 kilometri pe oră, anunță News. Pe lângă faptul că a fost amendat, în total, cu 5.220 lei, şoferului i-a fost reţinut permisul de conducere auto pentru trei luni, la fiecare abatere săvârşită.
Bărbatul, de 43 de ani, din Dorohoi, a fost înregistrat de aparatul radar, pe DN2, în judeţul Neamţ, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 126 km/h, în localitatea Horia, cu 126 km/h, în afara localităţii Horia, cu 215 km/h, în afara localităţii Secuienii Noi şi cu viteza de 130 km/h, în localitatea Secuienii Noi, precizează poliţiştii.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu