Șofer prins de patru ori într-o zi că mergea cu viteză excesivă pe DN2

0 149

Un bărbat de 43 de ani a reușit să fie suprins de aparatele radar că mergea cu viteză excesivă pe DN2, de patru ori în aceeaiși zi. Șoferul s-a ales cu permisul suspendat pe un an și amenzi totale de peste 5.200 de lei.

Un şofer a fost depistat, sâmbătă, de poliţiştii rutieri, încălcând de patru ori regimul legal de viteză, pe DN2, în judeţul Neamţ, anunţă Poliţia Română, precizând că bărbatul a fost amendat, pentru fiecare abatere în parte, cu 1.305 lei, iar permisul auto i-a fost reţinut pe o perioadă de un an. În două dintre cazuri, şoferul a mers prin localitate cu 130 de kilometri pe oră şi în afara localităţii cu 215 kilometri pe oră, anunță News. Pe lângă faptul că a fost amendat, în total, cu 5.220 lei, şoferului i-a fost reţinut permisul de conducere auto pentru trei luni, la fiecare abatere săvârşită.
Bărbatul, de 43 de ani, din Dorohoi, a fost înregistrat de aparatul radar, pe DN2, în judeţul Neamţ, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 126 km/h, în localitatea Horia, cu 126 km/h, în afara localităţii Horia, cu 215 km/h, în afara localităţii Secuienii Noi şi cu viteza de 130 km/h, în localitatea Secuienii Noi, precizează poliţiştii.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.