Acțiuni de amploare ale polițiștilor pe toate drumurile din județul Sibiu în următoarele zile

0 116

În vederea creșterii siguranței în trafic și implicit, prevenirii accidentelor rutiere, pe parcursul acestei săptămâni polițiștii rutieri vor intensifica activităţile de impunere a legii, respectiv a celor de conştientizare a participanţilor la trafic cu privire la pericolul la care se expun prin nerespectarea normelor legale referitoare la circulația pe drumurile deschise circulației publice. În cadrul acțiunilor, polițiștii rutieri vor utiliza aparatele radar din dotare.

Potrivit unui comunicat remis către Ora de Sibiu, în perioada 20 – 26 februarie, polițiștii rutieri vor desfășura acțiuni în vederea prevenirii accidentelor rutiere produse, în special, din cauza indisciplinei în trafic a pietonilor, neacordării de prioritate pietonilor angajați regulamentar în traversarea drumului public, nerespectării regimului legal de viteză, nerespectării normelor care reglementează activitatea de transport public de persoane și, nu în ultimul rând, nerespectării normelor legale referitoare la trecerea la nivel cu calea ferată.
Pentru asigurarea eficienței acestor activități preventiv-reactive, acțiunile se vor desfășura în patru etape. Astfel, etapa 1 se desfășoară astăzi, 20 februarie, fiind vizate autovehiculele destinate transportului public de persoane. Verificările polițiștilor rutieri vor viza și consumul de către conducătorii acestor autovehicule de băuturi alcoolice.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...