masaj erotic

Un medic a ajuns să fie sunat insistent de mai mulți clienți care ar fi avut nevoie de servicii de masaj erotic. Femeia spune însă că ea nu a dat nici un astfel de anunț și că cineva i-a pus numărul în anunț. L-a dat în judecată la Tribunalul Sibiu pe cel care a dat anunțul.

O doctoriță a ajuns din greşeală la rubrica de masaje erotice. Femeia a ajuns să fie sunată de diverşi bărbaţi, dornici să beneficieze de serviciile ei. Conform portalului instanţelor de judecată, dosarul a fost închis definitiv de judecătorii Tribunalului Sibiu, în defavoarea doctoriţei. Femeia a declarat judecătorilor că a fost sunată de „clienţi“ în timp ce se afla la serviciu, în spital, dar şi când era acasă.
Ea l-a întrebat pe unul dintre bărbaţii care au sunat-o de unde are numărul ei de telefon. Acesta i-a comunicat că a luat numărul de telefon dintr-un ziar, de la rubrica destinată matrimonialelor, respectiv la rubrica de masaje erotice. Medicul a dat în judecată persoana ce a publicat anunţul şi care a pus numărul său de telefon ca fiind cel al persoanei care prestează servicii de masaj erotic. În primă instanţă, doctoriţa a câştigat despăgubiri de 500 de lei. Nemulţumită, ea s-a adresat Tribunalului Sibiu, instanţă care i-a respins acţiunea, obligând-o să achite suma de 1.200 de lei, cu titlu de cheltuieli judiciare. Decizia Tribunalului Sibiu este definitivă. Foto: arhivă

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns