Șoferi depistați în trafic la Dumbrăveni și Agnita cu mașini neînmatriculate și numere false

0 183

Polițiștii sibieni au depistat marți doi șoferi care circulau cu mașini în neregulă pe drumuri publice la Dumbrăveni și Agnita. Unul avea autorizația provizorie expirată, iar celălalt, cetățean străin, mergea cu o mașină cu numere false.

În dimineața zilei de ieri, în cadrul acțiunilor preventiv-reactive desfășurate în trafic, polițiștii rutieri au oprit pentru control, în orașul Dumbrăveni, un autoturism. În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au constatat că autoturismul, condus de un bărbat în vârstă de 48 de ani, domiciliat în județul Mureș, este neînmatriculat, având valabilitate autorizației de circulație provizorie expirată din data de 17.01.2017. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat (art. 334 alin 1 cod penal).
În localitatea Agnita, polițiștii rutieri au oprit pentru control în trafic un autoturism, iar în urma verificărilor efectuate au constatat următoarele: autoturismul, condus de un cetățean străin în vârstă de 46 de ani (domiciliat fără forme legale în satul Richiș) este neînmatriculat iar plăcuțele aplicate aparțin unui alt autoturism.
Polițiștii rutieri continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare, fapte prevăzute și pedepsite de art. 334 alin. 1 și 2. Cod penal. Foto: arhivă

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.