Cod galben de vânt puternic în patru județe din Moldova și Transilvania, joi dimineața

0 131

Meteorologii au emis, joi dimineața, două atenționări Cod Galben de vânt puternic pentru patru județe din Moldova și Transilvania, valabile în orele următoare.

Atenţionarea decod galben de vânt vizează judeţele: Cluj, Bacău, Neamţ, Suceava, Satu Mare, Dâmboviţa, Argeş, Prahova şi Buzău, intensificările vântului urmând să depăşească la rafală, în unele zone, 100 de kilometri pe oră.Atenţionarea cod galben de vânt pentru judeţul Cluj este în vigoare până la ora 8.00.
Astfel, la munte, la altitudini de peste 1.400 de metri intensificările vântului vor depăşi la rafală 70-80 de kilometri pe oră, iar izolat 100 de kilometri pe oră.
Codul galben de vânt pentru judeţele Bacău, Neamţ şi Suceava este în vigoare până la ora 11.00, la altitudini de peste 1.400 de metri intensificările vântului vor depăşi la rafală 70-80 de kilometri pe oră, iar izolat 100 de kilometri pe oră.
Pentru judeţele Satu Mare, Dâmboviţa, Argeş, Prahova şi Buzău atenţionarea cod galben de vânt este în vigoare până la ora 10.00. În aceste zone vor fi intensificări ale vântului care la rafală vor atinge şi depăşi 55 – 60 de kilometri pe oră, iar la altitudini de peste 1.600 de metri 80 – 90 kilometri pe oră şi izolat 100 de kilometri pe oră, informează Mediafax.ro. Foto:arhivă.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.