fbpx

Iohannis la deschiderea anului Bicentenar la Muzeul Brukenthal. Pe 26 februarie intrarea e gratuită

413

Sibienii și turiștii deopotrivă sunt invitați să viziteze Muzeul Brukenthal în acest weekend special. La evenimentele prilejuite de deschiderea anului bicentenar va participa și președintele Klaus Iohannis.

În data de 25 februarie programul de vizitare pentru public la Palatul Brukenthal este între orele 10:00 – 16:00 (ultimul bilet se eliberează la 15:15). Celelalte sedii deschise în regim obișnuit de vizitare. Cu ocazia zilei de 25 februarie în Palatul Brukenthal se redeschide expoziția „Capodopere din Colecția Brukenthal”. Tot în această zi, în Palatul Brukenthal se deschid expozițiile temporare „Eroi, zei și oameni obișnuiți” (etajul II) și „Zooming Franz Neuhauser” (Cabinetul de Stampe și Desene, parter). Pe 26 februarie toate sediile Muzeului sunt deschise în regim gratuit de vizitare între orele 10:00 – 18:00 (ultimul bilet se eliberează la 17:15).

Președintele Iohannis vine la eveniment
Ceremonia de deschidere a anului Bicentenar Brukenthal este programată pe 25 februarie cu începe la ora 18.00, iar programul va cuprinde mesaje din partea Președinției României, Ministerului Culturii și Identității Naționale, Primăriei Municipiului Sibiu, Consiliului Județean Sibiu, Consistoriul Superior al Bisericii Evaghelice C. A., Patriarhiei Bisericii Ortodoxe Române, Nunțiului Apostolic, Ambasadei Marelui Ducat de Luxemburg în România, Mitropoliei Ardealului și Academiei Române.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.