Martisor discount

Se spune odată, Soarele a coborât într-un sat la hora, luând chipul unui fecior. Un zmeu l-a pândit şi l-a răpit dintre oameni şi l-a închis într-o temniţă. Lumea a devenit tristă. Păsările nu mai cântau, izvoarele nu mai curgeau iar râsetele copiilor nu se mai auzeau. Nimeni nu îndrăznea îl înfrunte pe zeu până când, într-o zi, un tânăr voinic s-a hotărât  salveze soarele. Drumul lui a durat trei anotimpuri: vara, toamna şi iarnă. Când a găsit castelul zmeului aceştia s-au luptat, iar Soarele a fost eliberat. Acesta s-a ridicat pe cer înveselind şi bucurând lumea. Natura a reînviat, oamenilor le-a revenit zâmbetul pe chipuri, dar viteazul nostru nu a ajuns vadă primăvară. Sângele cald din răni s-a scurs în zăpadă şi, pe când această se topea, răsăreau flori albe de ghiocei.

Din vremuri străvechi, tinerii împletesc doi ciucuri: unul alb şi unul roşu. Ei le oferă fetelor pe care le iubesc sau celor apropiaţi. Albul simbolizează sănătatea şi puritatea ghiocelului, iar roşul înseamnă dragostea pentru tot ceea ce este frumos.

Crama Histria te invită fi diferit anul acesta, oferind un mărţişor cu aromele primăverii. Oferă Pachetul Mărţişorului persoanelor dragi şi lasă povestea curgă. Un fir alb de Sauvignon Blanc –cu nuanţe de fructe verzi şi arome de citrice, alături de Cabernet Sauvignon – un vin roşu cu arome de fructe de pădure, mure şi coacăze proaspete. Totul la un preţ special!
Un mărţişor special de care  puteţi bucură amândoi! Comandă-l acum pe cramahistria.ro.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.