radu gota

Doi studenți ai ȘAIAPM au obținut premiul I și în cadrul secțiunii ”Videoclipuri” din cadrul proiectului “Calea Verde spre Dezvoltare Durabila”, cu videoclipul cu tema:  ”Ațentie suntem în pericol”, în timp ce Radu Goța (anul I, Montanologie) și Teodora Marinescu (anul II, Montanologie), s-au clasat pe locul doi, cu videoclipul ”Trăiești cât există pădure”.

O echipă de studenți a Facultății de Științe Agricole, Industrie Alimenetară și Protecția Mediului (ȘAIAPM) din cadrul Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu va participa la un program de studiu privind adaptarea la schimbările climatice, în Norvegia.
Ioana Contiu (anul II, Montanologie) și Dragoș Buhoiu (anul II, Inginerie şi Protecţia Mediului în Agricultură) s-au clasat pe locul 9 (din 32 de echipe) în cadrul secțiunii “Calea verde în machete” a concursului național organizat de Agenția pentru Protectia Mediului Sibiu, promotoare a proiectului “Calea Verde spre Dezvoltare Durabila”, loc ce le-a permis obținerea unei vizite de studiu în Norvegia.
Perioada de studiu va fi de 10 zile și va avea loc în cursul lunii martie 2017. Cu acest prilej, studentii vor avea oportunitatea de a se întâlni cu experți norvegieni, să viziteze obiective pentru studii de caz și a unor exemple de bună practică în domeniul adaptării la schimbările climatice.
Agenţia pentru Protecţia Mediului Sibiu este promotorul proiectului „Calea Verde spre Dezvoltare Durabila”, din cadrul Programului RO07 – Adaptare la Schimbări Climatice , finanțat prin fonduri asigurate de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Mecanismul Financiar al Spațiului Economic European, EEA GRANTS 2009 – 2014.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu